Rungsteds finske målmand Tuomas Tarkki har været en sikker sidste skanse, siden han kom til i sidste uge, og tirsdag aften mod Esbjerg fortsatte han storspillet.

Rungsteds finske målmand Tuomas Tarkki har været en sikker sidste skanse, siden han kom til i sidste uge, og tirsdag aften mod Esbjerg fortsatte han storspillet.

Mirakelmålmand kunne ikke redde Rungsted

Holdkammeraternes personlige fejl blev dyre for Rungsted Seier Capital i 3-1-nederlaget til Esbjerg, hvor målmand Tuomas Tarkki ellers stod endnu en brandkamp

Af
Joachim Weichel

Det lugtede længe af pointdeling på Esbjerg Energys hjemmebane mod Rungsted Seier Capital, men med mindre end fire minutter tilbage af opgøret dummede Rungsted-holdet sig med en personlig fejl, og det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig i front bag en prisgivet Tuomas Tarkki i Rungsted-målet, der igen i tirsdagens opgør fik vist, hvorfor han er hentet ind. Rungsted-målmanden stod endnu en brandkamp med 39 redninger, som holdt hans hold inde i kampen, men var desværre uden indflydelse, da Esbjerg endelig fik prikket hul på bylden i slutminutterne.

Fortjente mere

Efter kampen var Rungsted-profilen Brendan Connolly, der både har markeret sig på ligaens point- og udvisningsliste, nedtrykt, efter han følte, at holdet havde fortjent at få point med hjem fra Jylland ovenpå den suveræne målmandspræstation.
"Det var et hårdt udfald af kampen. Jeg synes helt klart, at vi fortjente at få minimum et point med hjem, så godt som vores målmand spillede," lød det fra amerikanske Connolly.
Rungsted Seier Capital får mulighed for skrabe point ind til pointkontoen allerede på fredag, hvor Herning Blue Fox kommer på besøg i Saxo Bank Arena.

Esbjerg Energy 3 Rungsted Seier Capital 1 (0-0, 1-1, 2-0)

0-1: #13 Morten Green (#23 J. Palmebjörk, #48 N.B. Jensen)

Publiceret 25 January 2017 09:30