Ambitionen med et eventuelt samarbejde er at kunne blande sig i toppen af dansk konkurrencesvømning inden for en overskuelig årrække.

Ambitionen med et eventuelt samarbejde er at kunne blande sig i toppen af dansk konkurrencesvømning inden for en overskuelig årrække.

Hørsholm Svømmeforening undersøger samarbejdsmulighed

Hørsholm Svømmeforening undersøger det kommende halve år muligheden for at etablere et samarbejde med Søllerød Svømmeklub

Af
Joachim Weichel

Bestyrelserne i Hørsholm Svømmeforening og Søllerød Svømmeklub har påbegyndt en undersøgelse af muligheden for at etablere et samarbejde mellem de to svømmeklubbers konkurrenceafdelinger. De to klubber vil dog fortsat fungere som selvstændige klubber, hvor et eventuelt samarbejde bliver et tillæg til de dygtigste svømmere, som er samlet i de respektive klubbers konkurrenceafdelinger.
Undersøgelsen af samarbejdsmuligheden er sat i verden, fordi klubberne på sigt ønsker at optimere deres talentfulde svømmeres udvikling med et ønske om at skabe konkurrencesvømmere til den absolutte top af dansk konkurrencesvømning ved at benytte sig bedst muligt af begge klubbers ressourcer og faciliteter.
På nuværende tidspunkt betyder undersøgelsen, at klubbernes ældste hold begynder at træne sammen, trænerne sparrer med hinanden, og at holdene kommer afsted på en fælles træningslejr.
Hvis undersøgelsen viser, at klubberne vil have gavn af et omfattende samarbejde, vil det betyde fællestræning på alle niveauer, fælles retning for talentudviklingen, fælles trænerudvikling igennem uddannelse, sparring og vidensdeling, fælles aktiviteter som eksempelvis træningslejre, og derudover kan klubberne komme til at udnytte vandtiderne bedre end hidtil.

null

Publiceret 26 January 2017 06:00