Kaptajn Line Piechnik dirigerede sit hold til sejr i første finalekamp mod Stevnsgade-kvinderne.

Kaptajn Line Piechnik dirigerede sit hold til sejr i første finalekamp mod Stevnsgade-kvinderne.

Hørsholm fik styr på følelserne i første finale

Efter en nervøs start på opgøret kom Hørsholm 79ers-damerne tilbage i første finalekamp mod Stevnsgade og vandt snævert

Af
Joachim Weichel

Mesterskabet i Dameligaen kommer enten til at gå til Hørsholm 79ers eller Stevnsgade Basketball. Inden serien blev skudt i gang lørdag i Hørsholmhallen, havde de fleste folk spået om potentielle gyserkampe, og det var da også det, der ventede publikum.

Heldigvis for hjemmeholdet og deres fans kunne de trække sig sejrrigt ud af opgøret, der endte 60-58, på trods af, at et nervøst Hørsholm-mandskab fik en dårlig start og hurtigt kom bagud.

"Vi vidste det, det ville blive hårdt, og det gjorde det. Så jeg er bare glad for, vi hev den hjem. Vi skulle lige igennem første periode, for der var nerverne der helt sikkert," fortæller Hørsholm-kaptajn Line Piechnik.

Første periode endte 9-18, og derfor skulle hjemmebaneholdet ud og jagte gæsternes føring. Fra anden periodes start begyndte brikkerne dog at falde sammen for Hørsholm-holdets spillere, der udlignede føringen inde pausen.

Herefter var både marginaler og heldet på Hørsholm-mandskabets side i kampen slutning, da det hele spidsede til, og derfor fører de finaleserien 1-0, inden næste opgave venter tirsdag i Nørrebrohallen.

Hørsholm 79ers 60 Stevnsgade Basketball 58 (9-18, 22-13, 14-8, 15-19)

Hørsholm:

Maryah Sydnor 16, Gritt Ryder 10, Sara Forsman Pedersen 9, Ivana Jovanovic 9, Line Piechnik 8, Maria Dinesen 4, Emilie Fogelstrøm 2, Sandra Lind Prastardottir 2

Publiceret 15 April 2018 23:45