Hørsholm-målmand Lui Holm Nielsen stod endnu engang i målet, da forårssæsonens første kamp blev spillet mod Humlebæk.

Hørsholm-målmand Lui Holm Nielsen stod endnu engang i målet, da forårssæsonens første kamp blev spillet mod Humlebæk.

HUI har øjnene rettet mod oprykning

Målsætningen for HUI's førstehold er klar - oprykning skal i hus, og derfor var lørdagens 3-2-sejr over rivalerne fra Humlebæk vigtig

Af
Joachim Weichel

En lang opstart med fællesarrangementer som vandpolo og træningstur til Sverige kulminerede lørdag eftermiddag, da HUI's førstehold tog hul på forårssæsonen med en 3-2-sejr over rivalerne fra Humlebæk, der ellers kunne drage fordel af at være på hjemmebane.

Dermed starter foråret, som det skal for Hørsholm-spillerne, der har som målsætning at sikre oprykning til serie 1. I skrivende stund ligger de á point med førstepladsen, mens der er fem point ned til Humlebæk på tredjepladsen. Sideløbende er de desuden nået til kvartfinalen i seriepokalen, og her er målsætningen også klar - den skal vindes.

Til at hjælpe sig med at opnå succes i foråret har holdet hentet forstærkninger ind. Angriberen Christian Schulze er vendt tilbage fra Birkerød, hvorfra han også har taget Kevin Rudolph Jørgensen med sig. Til sidst er offensivspilleren Emil Sørensen kommet til fra Fredensborg.

Desuden er den gamle sponsor Købmand Dalgaard, nu Meny, vendt tilbage for at støtte holdets rejse op gennem rækkerne.

null

Publiceret 16 April 2018 08:15