Lærke Marie Olsen besejrede en belgisk udøver i bronzekampen i Kaunas.

Lærke Marie Olsen besejrede en belgisk udøver i bronzekampen i Kaunas.

Medaljeregnen fortsætter for Lærke

Den ene succes efterløste den anden i løbet af maj måned for judobryderen Lærke Marie Olsen, som vandt to medaljer undervejs

Af
Joachim Weichel

Maj måned var en særdeles succesfuld én af slagsen for judobryderen Lærke Marie Olsen, som vandt medaljer ved henholdvis Nordiske Mesterskaber og et European Cup-stævne i Kaunas i Litauen.

Hørsholm-talentets klare målsætning ved Nordiske Mesterskaber, der blev afholdt i Hillerød, var at vinde guld, og det var tydeligt i de indledende kampe, hvor Lærke Marie Olsen ryddede dem af vejen én efter én. Den suveræne stil fortsatte hun i finalen og kunne dermed sætte kursen mod Kaunas i Litauen med en guldmedalje i bagagen.

Her skulle hun deltage i et European Cup-stævne, hvor hun skulle op imod en række af de største østeuropæiske talenter. Lærke Marie Olsen fortsatte dog den suveræne stil fra de nordiske mesterskaber i de indledende kampe. Desværre måtte hun se sig slået af en polsk pige i en afgørende kamp, og derfor skulle hun i stedet kæmpe mod en belgisk udøver i bronzekampen.

Det blev et tæt opgør, der først fandt sin afgørelse i overtiden, hvor det danske talent bevarede overblikket og sikrede sig endnu en medalje til samlingen.

Publiceret 01 June 2018 08:00