Takket være tilgang af mange unge forventer Hørsholm Badminton Klub at kunne sende flere hold i kamp i de kommende år. Pressefoto

Takket være tilgang af mange unge forventer Hørsholm Badminton Klub at kunne sende flere hold i kamp i de kommende år. Pressefoto

Badmintonklub i flot fremgang:

Trækker flere unge spillere til

Ekstra indsats har tilført 80 nye spillere til ungdomsafdelingen i Hørsholm

De fleste foreninger og klubber i Danmark kæmper med faldende medlemstal og især i ungdomsafdelingerne er det vanskeligt at tiltrække og fastholde børn og unge. Det store foreningsudvalg i dag, og særligt i Hørsholm Kommune, bringer masser af muligheder, men det betyder også, at mange unge 'shopper' klubber, hvilket i nogle tilfælde kan gøre tilværelsen i nogle foreninger kort.

Ekstra indsats

På den baggrund har Hørsholm Badminton Klub gjort en ekstra indsats hen over sommeren i form af kommunale aktiviteter, sommer-camps og åbent hus-arrangementer, hvilket som resultat har tilført næsten 80 nye spillere i ungdomsafdelingen.

En positiv cirkel

"Når en klub som Hørsholm Badminton modtager så mange nye spillere, så skaber det en masse liv og dynamik. Samtidig starter det en positiv cirkel, hvor vi får yderligere tilgang af unge mennesker, som har hørt godt om badminton fra deres kammerater," siger bestyrelsesformand Shankar Ralhan i en pressemeddelelse fra badmintonklubben.

"Vi er stolte og ydmyge over fremgangen og glæder os til at udvikle børnene til at blive dygtige badmintonspillere og have en masse sjov undervejs," fortsætter han.

Flere sponsorater

Hørsholm Badminton Klub kan også glæde sig over lokal opbakning i form af flere sponsorater.

Tidligere på året blev man tildelt et sponsorat til indkøb af digitale tællersystemer af Nordea Fonden. Tællersystemer er i dag et krav for at kunne afvikle åbne turneringer og vil styrke klubbens samlede professionelle udtryk til de mange arrangementer.

Også klubbens turneringshold i ungdomsafdelingen har fået en sponsor. Jyske Bank Hørsholm Afdeling har valgt at sponsorere 63 trøjer til de børn og unge, som repræsenterer badmintonklubben i holdturneringer.

jesl

Publiceret 14 November 2018 16:00