Coach Patrick Mortensen fra Hørsholm 79ers modtog den flotte pris ”Defender of Lundaspelen 2019” - og tre af klubbens hold fik førstepladser ved nytårsstævnet Lundaspelen.

Coach Patrick Mortensen fra Hørsholm 79ers modtog den flotte pris ”Defender of Lundaspelen 2019” - og tre af klubbens hold fik førstepladser ved nytårsstævnet Lundaspelen. Foto: Per Frost Henriksen

Førstepladser og leder-hæder til 79ers

Hørsholm 79ers Basket stillede med 14 hold til det traditionelle nytårsstævne, Lundaspelen, i Lund i Sverige, der blev afholdt for 41. gang, det foregik over fire dage med 380 hold fra 12 lande, der i 17 haller spillede knap 1.000 kampe. Hørsholm 79ers fik tre førstepladser; Drenge Mini U11, Pige Mini B-finale U11 og Pige U12.

Der var også stor hæder til coach Patrick Mortensen fra Hørsholm 79ers, der modtog flot pris ”Defender of Lundaspelen 2019”, fordi Patrick er den træner, rollemodel, der på bedste vis demonstrerer de værdier, som turneringen gerne vil stå for.

Prisen blev givet for at forsvare Lundaspelens værdier, respektere andre hold, dommere, turneringspersonale og beboere i Lund og for at inspirere børn og unge til at blive gode mennesker. Og oveni det vandt hans hold guld.

”Der er ingen tvivl om, at et velorganiseret stævne som Lundaspelen giver en oplevelse for livet for de børn og unge der deltager. Der er masser af konkurrence, men vigtigst af alt er der et intenst samvær med andre mennesker, det giver noget dannelse for livet. Jeg har dyb respekt for alle de frivillige, trænere og ledere der gør det muligt at gennemføre sådan et stævne. Der var en fantastisk atmosfære i Eoshallen i Lund, ” fortæller Per Frost Henriksen, formand for DGI Nordsjælland, der besøgte nytårsstævnet.

Publiceret 10 January 2019 10:30