Robin Bergman, Mathias Persson, Morten Jensen og Marcus Olsson jubler over en scoring mod Frederikshavn.

Robin Bergman, Mathias Persson, Morten Jensen og Marcus Olsson jubler over en scoring mod Frederikshavn. Foto: René Schütze (Ritzau/Scanpix)

Ny sejr over Frederikshavn:

Rungsted cruiser videre mod grundspilssejr

Knusende sikker 6-1 over modstander i pokalfinalen her til aften

Af
Fred Jacobsen

Rungsted og Frederikshavn er et godt match på isen i denne sæson. I hvert fald set fra et Rungsted-perspektiv.

Efter weekendens sejr i pokalfinalen over Frederikshavn White Hawks fulgte Metalligaens tophold her til aften op med en knusende sikker sejr på 6-1 (2-0, 0-1, 4-0) over nordjyderne og har dermed fem points flere end forfølgerne fra SønderjyskE og cruiser stille og roligt videre mod førstepladsen i grundspillet. Rungsted Seier Capital har seks kampe tilbage i grundspillet, mens sønderjyderne kun har fem kampe tilbage. Og så var det femte sejr af seks mod White Hawks i denne sæson.

I aftenens opgør i Bitcoin Arena var det kun en anelse spænding, da Frederikshavn reducerede til 2-1 9 minutter inde i anden periode. Derefter stod der Rungsted på det hele. Og med tre scoringer inden for to minutter i tredje periode, puttede hjemmeholdet gæsterne ned i sækken og snørede den til.

En super optakt til lørdagens fejring af pokalheltene i skøjtehallen. Rungsted Seier Capital har nemlig inviteret fans - og hvem der ellers måtte have lyst - til at fejre pokalsejren kl. 12.

Tyler Fiddler, Nikolaj Rosenthal, Rasmus Anderson, Marcus Olsson, Nikolaj Krag-Christensen og Rasmus Anderson igen scorede de seks Rungsted-mål

Publiceret 01 February 2019 22:45