Basketkvindernes cheftræner Jesper Krone har flere grunde til, at han gerne vil blive i Hørsholm 79ers de næste tre år, men mest af alt er han bare glad for at være der.

Basketkvindernes cheftræner Jesper Krone har flere grunde til, at han gerne vil blive i Hørsholm 79ers de næste tre år, men mest af alt er han bare glad for at være der. Pressefoto

Succestræner forlænger i tre år

Hørsholm 79ers har sikret sig kontraktforlængelse med dameholdets succestræner Jesper Kroner

Kontinuitet og stabilitet.

De to vigtige elementer er nu sikret for Hørsholm 79ers hold i Dameligaen. Ved grundspillets sidste kamp mod Værløse blev det nemlig offentliggjort, at klubben forlænger samarbejdet med deres populære og succesrige træner, Jesper Krone de næste tre år, frem til sommeren 2022.

I cheftræneres første to år ved roret blev det til guld- og sølvmedaljer i Dameligaen samt en pokaltitel. I indeværende sæson har de sikret sig førstepladsen i grundspillet med en kamp igen.

Den tre-årige forlængelse af aftalen er lavet på baggrund af det gode samarbejde og den positive spillerudvikling, fortæller Jesper Tullin, direktør for Liga-selskabet, i en pressemeddelelse:

"Jesper Krone står stærkt i forhold til vores værdier om at udvikle og bruge vore egne spillere, samtidig med at der er skabt flotte resultater med holdet. Vi ønsker at fortsætte den udvikling, som det nuværende generationsskifte peger i retning af, også i årene fremover".

Krone: Jeg er glad for at være her

Jesper Krone har flere grunde til, at han gerne vil forblive i klubben de næste tre år:

"Jeg synes, vi har en rigtig god situation i klubben i forhold til vores værdier og til at bruge vore egne spillere, suppleret med nogle udenlandske spillere. Og så tror jeg, at kontinuitet i klubben, på spiller-, og ledelsessiden har gode chancer for at skabe stabilitet og succes på banen, og den vil jeg gerne være en del af," siger Jesper Kroner og understreger, at han samtidig har et godt samarbejde med ledelsen i klubben og er rigtig glad for at træne holdet - og i det hele taget glad for at være her.

I sommer blev basketkvinderne hyldet for

I sommer blev basketkvinderne hyldet for "The Double" på det gamle rådhus af borgmester Morten Slotved. Foto: Morten Timm

Krone er ved siden af jobbet som træner i Hørsholm også landstræner for Danmarks damelandshold og i dagtimerne lærer i Nivå.

timo

Publiceret 28 February 2019 11:15