Hørsholms succesrige U 13 badmintonspillere er fra højre Eward, Sebastian, Noah og Samuel. Christian var på dagen til All England – primært for at kigge på.

Hørsholms succesrige U 13 badmintonspillere er fra højre Eward, Sebastian, Noah og Samuel. Christian var på dagen til All England – primært for at kigge på. Foto: Mikael Lynfort

Badminton:

Hørsholms U13 kan gå hele vejen

Går ubesejret videre til både sjællandske og danske mesterskaber

Efter en sæson med lutter sejre har Hørsholm’s U13A drenge i weekenden kvalificeret sig til både sjællandske mesterskaber (SM) 20. marts i Ringsted og danske mesterskaber (DM)13. og 14. april i Slangerup. Første kamp var mod det andet tophold fra Lyngby, som gennem sæsonen har været storfavoritter til at vinde rækken. Efter de første fem hårde og lige kampe førte Hørsholm 3-2 og den afgørende kamp stod mellem Noah fra Hørsholm og Kasper fra Lyngby. Efter et sandt drama vandt Noah kampen i tredje sæt med 24-22.

Den samlede sejr betød direkte kvalifikation og derfor var den efterfølgende kamp på KBK uden betydning. Men den endte trods alt med sejr på 5-1 til Hørsholm.

Der venter hårde og spændende kampe ved både SM og DM, men spillerne på holdet har gennem hele sæsonen trænet hårdt og målrettet og har spillet et utal af individuelle turneringer med gode resultater. Derfor har holdet gode muligheder for at gå hele vejen i år.

Publiceret 11 March 2019 10:15