Selv om det her er Herlevs Brett Thompson, der er flyvende, var det i sidste ende Rungsteds Mattias Persson (hvid trøje), der rykkede ind i semifnalen.

Selv om det her er Herlevs Brett Thompson, der er flyvende, var det i sidste ende Rungsteds Mattias Persson (hvid trøje), der rykkede ind i semifnalen. Foto: Per Sørensen (Ritzau/Scanpix)

Færdigt arbejde:

Rungsted brager ind i semifinalen

Sikker på kampe om mindst bronze efter stensikker sejr i Herlev

Af
Fred Jacobsen

Rungsted Seier Capital er som minimum sikret en kamp om bronzemedalje efter aftenens stensikre sejr på 8-4 (6-0, 2-2, 0-2) ude over Herlev. Og dermed i spil til at forsvare sidste års bronzemedalje.

Efter tirsdagens drama med sejr på 6-5 i overtid, kom Rungsted ud til kvartfinalens fjerde opgør som lyn og torden og var foran med 6-0 efter 18 minutter.

Med komfortable føring i ryggen blev anden periode resultatmæssig mere jævnbyrdig, og selv om hjemmeholdet vandt sidste periode med 2-0, kom sejren aldrig i fare.

Aftenens var Rungsteds fjerde sejr i kvartfinalerne, og nordsjællænderne gjorde dermed arbejdet færdig på den hurtigst mulige måde og kan samle kræfter i nogle flere dage end den kommende modstander, som skal ud i en femte, sjette eller måske syvende kamp.

Fakta

Herlev-Rungsted 4-8 (0-6, 2-2, 2-0)

Marcus Olsson 0-1, Tyler Fiddler 0-2, Nikolaj Rosenthal 0-3, Rasmus Andersson 0-4, Gustav Green 0-5, Marcus Olsson 0-6, Mattias Persson 1-7, Nikolaj Rosenthal 1-8.

Rungsted videre til semifinalen med 4-0 i serien mod Herlev

Publiceret 15 March 2019 22:30