79ers har sikret sig yderligere tre år med stærke anfører Gritt Ryder.

79ers har sikret sig yderligere tre år med stærke anfører Gritt Ryder. Pressefoto

Anfører huggede til:

Forlænger til 2022

Gritt Ryder bliver hos Hørsholm 79ers de næste tre år

Hørsholm 79ers har sikret sig, at en af holdets bedste - anfører Gritt Ryder - bliver i truppen. I denne uge meddelte klubben, at de havde forlænget aftalen med den stærke point guard og populære spiller i tre år efter denne sæson.

Det betyder, at Gritt Ryder er finde i Hørsholm indtil 2022.

"Jeg blev spurgt, om jeg ville forlænge min aftale, og det var jeg meget interesseret i," siger Ryder i en pressemeddelelse.

"Det er her, jeg kommer fra, og jeg er glad for klubbens ledelse, trænerne og mine holdkammerater, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle være her," tilføjer hun.

Gritt Ryder har tilbragt seks år i USA, som spiller for Colorado State, i den bedste collegerække, og træner, efter hun havde fået hele sin basketopvækst i Hørsholm. 'Over there' var hun med til at sikre to mesterkskaber og blev også kåret til årets spiller i 2015.

Med Ryder på holdet er 79ers også gået fra succes til succes, med et mesterskab og en pokaltitel i de seneste to sæsoner, siden hun kom hjem fra sit USA-ophold.

Desuden var hun også med til at sikre Hørsholm guld og sølv i Dameligaen mellem 2009 og 2011.

Træner Jesper Krone, der selv lige har forlænget med tre år, er glad for at have Gritt Ryder til rådighed i tre år mere:

"Gritt er, udover at være en af de bedste danske point guards overhovedet, en spiller, andre gerne vil spille sammen med og det er vigtigt for vores projekt. Derudover er hun en fornøjelse at arbejde sammen med som anfører," udtaler Hørsholmtræneren i pressemeddelelsen.

timo

Publiceret 16 March 2019 09:00