Vejen til at forsvare DM-guldet bliver vanskeligere for Hørsholm 79ers, hvis Ivana Jovanovic' (nr. 13) skade viser sig at holde hende ud i resten af sæsonen.

Vejen til at forsvare DM-guldet bliver vanskeligere for Hørsholm 79ers, hvis Ivana Jovanovic' (nr. 13) skade viser sig at holde hende ud i resten af sæsonen. Arkivfoto

Hørsholm tabte både kamp og anfører

Nederlag på 65-74 hos Stevnsgade blev dyr - anfører Jovanovic ude med håndskade

Hørsholm 79ers tabte for første gang i mellemspillet i Dameligaen på udebane til Stevnsgade, men mere bekymrende for de forsvarende mestre og vindere af grundspil og mellemrunde var, at stjernen Ivana Jovanovic blev kørt på hospitalet efter kampen med frygt for, at hun har brækket en hånd.

Sammenholdt med, at den amerikanske topscorer Layne Murphy tidligere gled ud af truppen med en korsbåndsskade og ikke mere kommer i kamp i denne sæson, så nu er det kun canadiske Meg Wilson samt Clara Madsen, der hun har spillet fem kampe i Dameligaen, der er tilbage under kurven.

Mod Stevnsgade blev det i anden halvleg tydeligt, at Hørsholm kan få det svært i slutspillet uden Jovanovic og Murphy. Både i angrebet og forsvaret var der problemer, selv om de resterede spillere kæmpede brav for sagen.

"Uden Ivana blev vi nødt til at rotere helt rundt på det," sagde træner Jesper Krone efter kampen.

"Vi blev nødt til at ændre vores rytme og rotere helt rundt på tingene og det gjorde det lidt svært. Men vi kæmpede og prøvede at finde løsningerne og langt hen ad vejen gjorde vi det godt," lød hans skudsmål i en kamp, som hjemmeholdet Stevnsgade vandt med 75-64 (26-13, 14-23,21-13,14-15)

Hørsholm spiller mod Lemvig på hjemmebane lørdag 30. marts kl. 16 og semifinalerne mod Amager skydes i gang onsdag 3. april kl. 18:30 i Hørsholmhallen.

Publiceret 24 March 2019 08:30