Rungsted Seier Capital var ovenpå i første periode, men lukkede endnu en gang Frederikshavn ind i kampen. Men enden var god og Rungsted klar til finale 17 år efter sidste danske mesterskab.

Rungsted Seier Capital var ovenpå i første periode, men lukkede endnu en gang Frederikshavn ind i kampen. Men enden var god og Rungsted klar til finale 17 år efter sidste danske mesterskab. Foto: Rene Schütze (Ritzau/Scanpix)

Rungsted klar til at spille om ishockeyguld

Rykker i finalen efter 3-2 sejr i dag i Frederikshavn

Der bliver ingen syvende kamp mellem Rungsted og Frederikshavn i Metalligaens semifinalerunde i ishockey: Med en sejr på 3-2 (2-0, 0-2, 1-0) i Frederikshavn kvalificerede Rungsted sig til finalekampene, hvor modstanderen hedder SønderjyskE.

Som i de foregående kampe - med fredagens 6-0-sejr som undtagelse - blev det sjette opgør en spændende affære, hvor Rungsted gik tilpause med 2-0.

Men som så mange gange før kom Frederikshavn igen, fik udlignet i anden periode, som nordjyderne vandt med 2-0, før Rasmus T. Anderson scorede målet til 3-2 efter 44:27, som skulle vise sig at være scoringen, der sender Rungsted ind i kampen om guldet.

Rungsted vandt senest guld i sæsonen 2001/02.

Første finalekamp er fredag 9. april, hvor Rungsted som vinder af grundspillet har hjemmebanefordel i første kamp.

Robin Bergman til 1-0 og Charles Saurault til 2-0 scorede de øvrige mål for Rungsted.

Publiceret 07 April 2019 00:00