Hørsholm Rungsted Tennisklubs Ida Hasselbalch U18 er seedet 4 i turneringen.

Hørsholm Rungsted Tennisklubs Ida Hasselbalch U18 er seedet 4 i turneringen. Pressefoto

Ungdomstennis på højt niveau:

Hårdtslående unge i Hørsholm Rungsted Tennisklub

Klubben afvikler igen tennisturneringen C WorldWide UM. Det sker i påsken fra lørdag 13. til søndag 21. april

Ungdomsmesterskaberne, også kaldt C WorldWide UM Inde, afvikles lørdag 13. til søndag 21. april i Hørsholm Rungsted Tennisklub.

Hørsholm Rungsted Tennisklub har de sidste mange år, været vært for C WorldWide UM Inde, der er en af Danmarks største og ældste turneringer for ungdom.

"Tilskuerne kan glæde sig både på herre- og damesiden, da det potentielt kan blive en samling af Danmarks største talenter," skriver klubben i en pressemeddelelse.

Stærke talenter med

Blandt andet deltager Hannah Viller Møller (HIK), som netop har vundet danmarksmesterskaberne for senior.

Derudover har Hørsholm Rungsted Tennisklub en række af deres egne spillere med, som klubben forventer meget af: Balthazar Huss U12 (seedet 3), Christopher Garde U14 (seedet 1), Johanne Svendsen U16 (seedet 6), og Ida Hasselbalch U18 (seedet 4).

Der er gratis adgang til tennis på højt niveau, og klubben håber at se så mange lokale som udefrakommende tennisinteresserede som muligt, som kan være med til at skabe en fed stemning især for spillerne.

"Vi ser frem til ni dage med en tennisoplevelse af de helt store, når de bedste ungdomsspillere møder hinanden på vores tennisanlæg. Vi har prøvet at skabe nogle gode og spændende rammer for spillerne, familiemedlemmer og tilskuere både på og uden for banen. Hørsholm Rungsted Tennisklubs personale og alle vores frivillige hjælpere vil gøre alt for, at alle får en rigtig god tennisoplevelse,” siger formand for klubben Finn Jensen i pressemeddelelsen.

Stolt borgmester

Borgmesteren i Hørsholm kommune, roser også Hørsholm Rungsted Tennisklub for arbejdet med at arrangere C WorldWide UM inde.

"Som borgmester er jeg stolt over, at vi kan afholde C WorldWide UM Inde i Hørsholm Kommune. Det viser nemlig, at Hørsholm er idrættens by, og at vi som kommune prioriterer at investere i idrætten og fremtiden," udtaler Morten Slotved i pressemeddelelsen.

FAKTA

C World Wide UM Inde

    Kvalifikation: 13.-15. april fra kl. 9.

    Hovedturnering: 16.-21. april fra kl. 9.

    Spillested: Hørsholm Rungsted Tennisklub, Stadionalle 9, Rungsted Kyst

    Entré: Gratis for alle

Publiceret 08 April 2019 17:00