Jeg blev ved med at give mig selv chancer. Der var ikke særlig mange fejl,

Jeg blev ved med at give mig selv chancer. Der var ikke særlig mange fejl," sagde Normann efter det flotte resultat. Pressefoto

Topresultat af Rungsted golfer

Anne Normann spillede en andenplads hjem i turneringen 'Annika Invitational'

Rungsteds egen Anne Normann har endnu en gang været helt fremme på den store scene. Hun har for kort tiden siden deltaget i turneringen ”Annika Invitational”, og her leverede hun et top-resultat - nemlig en andenplads efter stærkt spil.

Anne har tidligere udtalt, at hun har Annika Sörenstam som inspirationskilde, og på Vasatorps Golfklubb viste hun spil næsten i samme klasse som den 10-dobbelte majorvinder. Første runde spillede hun i 72 slag, og efter anden runde nåede hun til seks under par samlet med en 68'er på par 73 banen.

"Jeg kom godt fra start. Forholdene er gode derude. Det var rigtig fint vejr. Jeg rullede nogle gode putts i, og jeg synes, spillet var meget stabilt. Jeg blev ved med at give mig selv chancer. Der var ikke særlig mange fejl," sagde Normann efter runden.

Anne Normann har for kort tiden siden deltaget i turneringen ”Annika Invitational”. Her blev hun nummer to. Pressefoto

Anne Normann har for kort tiden siden deltaget i turneringen ”Annika Invitational”. Her blev hun nummer to. Pressefoto

Ved finalerundens start var Anne tre slag efter Lily May Humphreys. Englænderen har syv sejre i de seneste to år og kom til Sverige som nummer 26 på amatørernes verdensrangliste.

Derfor var det noget af en opgave, Anne stod overfor, men med tre birdies i træk på forni sørgede hun for, at der var spænding til det sidste.

Hun nåede til fem under par for dagen efter 10 huller, hvilket bragte hende frem til en delt førsteplads, men det blev alligevel, Humphreys, som løb med sejren.

Kapp

Publiceret 04 July 2019 08:00