Jens Hagbarth (th) glæder sig til at blive træner i Rungsted-Hørsholm Floorball Klub. Her giver den nye træner hånd til formanden for klubben Stephan Grey.

Jens Hagbarth (th) glæder sig til at blive træner i Rungsted-Hørsholm Floorball Klub. Her giver den nye træner hånd til formanden for klubben Stephan Grey.

Landstræner bliver træner for lokal klub

Rungsted-Hørsholm Floorball Klub indgår aftale med U19 landstræneren Jens Hagbarth

Rungsted-Hørsholm Floorball Klub har indgået en et-årig aftale med Jens Hagbarth, som udover at dennes nuværende job som U19 landstræner skal være udviklingscoach for trænerne og spillerne på de ældste ungdomshold i Rungsted-Hørsholm FK.

"Jens Hagbarth vil indgå i trænerteamet og ugentlig deltage til træning og kamp for U15 og U17, ligesom han også vil komme indover U13. Jens Hagbarth skal arbejde med forbedre den individuelle udvikling hos spillerne, samt løfte vores i forvejen meget dygtige trænere," skriver Rungsted-Hørsholm Floorball Klub i en pressemeddelelse.

”Vi har fulgt Jens over en længere periode og har været i en tæt dialog omkring et muligt samarbejde de seneste seks måneder. Vi er derfor rigtig stolte over at kunne lave en aftale med en top tre træner i Danmark, når det ikke i denne omgang lykkedes Jens Hagbarth at blive den første danske fuldtidstræner. Vi er glade for, at det har givet os muligheden for at få tilknyttet Jens Hagbarth til klubben i næste sæson,” fortæller formand Stephan Grey.

Det er ikke kun klubben, der glæder sig til samarbejdet, det gælder også hovedpersonen selv.

Har fulgt klubben

”Jeg har fulgt klubben på afstand de sidste par år og er imponeret over klubbens ungdomsarbejde. Jeg er ikke i tvivl om, at klubben har fået skabt et godt fundament på ungdomssiden i forhold til at kunne blive en af de førende klubber i Danmark, og jeg vil rigtig gerne hjælpe med at løfte klubben til det næste niveau. Derudover glæder jeg mig igen til at arbejde med udvikling af unge spillere,” fortæller Jens Hagbarth

"Med denne aftale har Rungsted Hørsholm FK fået et set up på ungdomssiden, som vel næppe er set i en anden dansk klub. Med Jens Hagbarth ombord på den ”orange skude”, så holder vi den kurs, vi har lagt mod ligaen med en kerne af egne ungdomsspillere. Det tager dog tid at passere det store hav mod det forjættede land, men vi har tålmodigheden, selvom Jens Hagbarth uden tvivl vil sætte mere fart på båden," slutter formand Stephan Grey.

Kapp

Publiceret 05 July 2019 07:30