Hørsholm Svømmeklubs medaljetagere ved DM i Helsingør.

Hørsholm Svømmeklubs medaljetagere ved DM i Helsingør.

Hørsholms unge svømmere viste styrke:

Vandt seniormedaljer for første gang

Der var også nordiske medaljer til Hørshom Svømmeklubs unge talenter

Hørsholm Svømmeforening’s ældste svømmere deltog den 11.-14. juli i Danske Mesterskaber på langbane i Helsingør.

Hørsholm Svømmeforening stillede med 10 svømmere til de danske mesterskaber i langbane i Helsingør 11.-14. juli, og svømmerne kvitterede med mange flotte individuelle rekorder, flere medaljer og flotte resultater.

For Marina Nissen, Sebastian Tullberg og Rasmus Steenberg blev weekenden endda en kæmpe triumf.

Sebastian vandt guld i 50 fri og 100 fri i ung-senior kategorien og svømmede sig til en bronze for seniorer i 100 og 200 fri. Desuden fik Sebastian også sølv i ung senior gruppen i 100 fly og en bronze i samme kategori i 200 fri.

Rasmus Steenberg fik guld i 50 bryst i ung-senior kategorien og bronze for seniorer samt en ung-senior bronze i 100 bryst. Marina nåede A-finalen i 50 fri og fik en sølv i ung-senior kategorien.

Det er første gang, Hørsholm Svømmeforening får medaljer til et senior DM, hvilket i sig selv er en flot bedrift.

Nordisk guld

Mens der blev svømmet hurtigt i Helsingør, deltog Alexander Tullberg i de nordiske mesterskaber for juniorer i Vejle. Alexander fik guld i en af sine favoritdiscipliner 100 fri – endda med et sekunds forbedring af sin personlige rekord fra Danish Open i april. I 50 fri blev det til en flot bronze medalje. I holdkapperne både lørdag og søndag blev det til en guldmedalje til det danske hold med Alexander som første svømmer i både lørdagens 4x100 fri og søndagens 4x200 fri.

Publiceret 18 July 2019 07:00