Caro starter sin første sæson som fuldtids ligaspiller og har allerede vist sit potentiale frem på flere forskellige scener.

Caro starter sin første sæson som fuldtids ligaspiller og har allerede vist sit potentiale frem på flere forskellige scener. Foto: FIBA

Talent klar til første sæson i Dameligaen for Hørsholm 79ers

18-årige Caroline Bornemann springer ungdomsbasket til voksenrækkerne

Hørsholm 79ers fortsætter med at forstærke holdet i Dameligaen og præsenterer det nu kun 18-årige talent Caroline Bornemann i spillertruppen.

Caro, som hun kaldes, kommer til den bedste rækker efter en sommer med medaljer og store præstationer for Danmarks U18 landshold, som en af de bærende kræfter. Tidligere har hun også været med til at vinde både EM (U16-spiller) og NM.

Det 18-årige talent Caroline 'Caro' Bornemann skal prøve kræfter i den bedste basketrække for 79ers. Foto: DeMeza Photo

Det 18-årige talent Caroline 'Caro' Bornemann skal prøve kræfter i den bedste basketrække for 79ers. Foto: DeMeza Photo

79ers-træner Jesper Krone ser da også frem til at have den fremadstormende spiller i truppen:

"Caro starter sin første sæson som fuldtids ligaspiller, og hun har allerede vist sit potentiale frem på flere forskellige scener. Hun passer godt ind i både angreb og forsvar, og qua hendes højde og styrke, kan hun spille forskellige positioner i både angreb og forsvar. Selvom Caroline stadig er en ung spiller, så forventer jeg, at hun er med til at tage ansvar i begge ender af banen".

FAKTA

Nye spillere til 79ers-truppen:

Caroline Bornemann

Gritt Ryder (landsholdsanfører)

Marie Louise Bodé Blyme

Sidney Rielly (US)

Alyssa Rader (US)

Publiceret 13 August 2019 07:00