105 børn i alderen seks til 14 år var med på årets sommercamp.

105 børn i alderen seks til 14 år var med på årets sommercamp. Foto: Rungsted Hørsholm Floorball Klub

Sportsklub jubler:

Sommercamp slog ny rekord

Rungsted Hørsholm Floorball Klub havde rekordmange børn til sommercamp i floorball

Af
Morten Timm

105 glade børn var med, da Rungsted Hørsholm Floorball Klub igen i år afholdt Sommercamp for drenge og piger i alderen fire til 14 år.

Det er ny deltagerrekord, oplyser den lokale floorballklub, der havde 16 instruktører til at skabe en spændende, sjov og udfordrende uge for de mange børn.

"Årsagen til at vores sommercamp igen i år har sat rekord mener vi selv skyldes, at vi udover at spille floorball har fokus på fællesskabet og der laves mange sociale ting på tværs af de forskellige hold," siger en glad formand Stephan Grey.

Sæbefloorball et hit

En af sommercampens tilbagevendende begivenheder er sæbefloorball, og det er et sikkert hit hos både store og små. Men rundfloorball samt kryds og bolle med stav og bold var også en del af programmet, ligesom der blev løbet orienteringsløb.

På camp'ens sidste dag dukkede klubbens nye maskot op med diplomer til alle deltagerne.

Udover at spille floorball har vi fokus på fællesskabet og der laves mange sociale ting på tværs af de forskellige hold

"Vi kan altid måle tilfredsheden bagefter hos deltagerne, for selvom over halvdelen af deltagerne spiller floorball, så har en stor del af de nye, efterfølgende valgt at melde sig ind i klubben og starte til vores stærkt voksende sport, som er populær hos unge og gamle," oplyser floorball-formanden.

Tæt på grænsen

For siden den første sommercamp for seks år siden - med bare seks deltagere - er deltagerantallet stort set fordoblet hvert år. Nu med 105 børn fordelt på fire haller.

Det giver os lidt logistiske udfordringer, og er vi tæt på vores kapacitetsgrænse," lyder det fra en tilfredag Stephan Grey, som selvfølgelig glæder sig over, at floorball er blevet så populært i Hørsholm.

"Vi tager udfordringen med et smil".

Publiceret 17 August 2019 09:00