Rungsted Golf Klub er vært for EM for senior (50+) herrehold. Pressefoto

Rungsted Golf Klub er vært for EM for senior (50+) herrehold. Pressefoto

Golf: EM for senior herrehold i Rungsted

Fra 3. til 7. september lægger Rungsted Golf Klub bane til EM for senior herrehold

I dagene 3. til 7. september lægger Rungsted Golf Klub bane til EM for senior (50+) herrehold. Det er en meget stor event med 22 nationer, der kommer med hver seks spillere og en kaptajn.

"Vi er meget stolte af at være blevet valgt af Dansk Golf Union (DGU) og European Golf Association (EGA) til at være værter ved sådan et stort mesterskab. Det er en stor cadeau til klubben, og det arbejde vi hver dag lægger for dagen for at sikre en bane i bedste kvalitet samt professionel og imødekommende service," udtaler club manager Anders Møller.

Deltagerne er de bedste senior-amatører i Europa, som i mange år har spillet golf på eliteniveau og helt sikkert kan levere en virkeligt god gang golf. Mandag klokken 17.00 er der stor åbningsceremoni med indmarch og præsentation af de deltagende nationer. Formanden for RGK holder tale og byder velkommen sammen med EGA og DGU.

Fra om tirsdagen spilles turneringen så som to dages slagspilskvalifikation og tre dages hulspil med finaledag lørdag. Lørdag aften sluttes hele eventen af med banquet for 200 mennesker, hvor den vindende nation bliver hædret.

Kapp

Publiceret 31 August 2019 07:00