Sportsweekenden i Hørsholm står i floorball'ens tegn, da årets 'Rungsted Cup' spilles i både Hørsholmhallen, Rådhushallen, Rungstedhallen samt på Rungsted Gymnasium.

Sportsweekenden i Hørsholm står i floorball'ens tegn, da årets 'Rungsted Cup' spilles i både Hørsholmhallen, Rådhushallen, Rungstedhallen samt på Rungsted Gymnasium. Pressefoto

Floorball-klubber valfarter til Rungsted Cup

Rungsted Hørsholm Floorballklub får besøg af mere end 600 spillere til årets 'Rungsted Cup'

Det er landets næststørste floorball, som Rungsted Hørsholm Floorball gør klar til at afvikle

Når Rungsted Hørsholm Floorballklub på fra fredag 6. september slår dørene op for Hørsholmhallen, Rådhushallen, Rungstedhallen og Rungsted Gymnasium til årets 'Rungsted Cup', kommer byen til at vrimle med floorballspillere.

Det er landets næststørste floorball-stævne, og mere end 600 spillere skal deltage i drengeturneringer fra U11 op til U17 samt pigeturneringer i U11 og U13/U15.

Med så mange floorballspillere er der dømt høj aktivitetsniveau i de nævnte idrætshaller. De deltagende hold kommer fra Jylland, Sjælland og enkelte fra Sverige, der skal indkvarteres med overnatning.

På lørdag 7. september spilles gruppekampe, mens tingene spidser til om søndagen, hvor den står på knald-eller-fald-kampe samt endelig i finalekampe i de forskellige alderstrin.

mt

Publiceret 05 September 2019 15:00