Hørsholm-Rungsted Tennisklub har gode talenter på vej. Det beviste klubbens U10-drenge - bestående af Anders Elfving Navarro, Philip Bjerregaard Schrøder, August Haug Hartmann, Vitus Molbech Rasmussen og Carl Filip Weller - der netop vandt DM-guld for hold.

Hørsholm-Rungsted Tennisklub har gode talenter på vej. Det beviste klubbens U10-drenge - bestående af Anders Elfving Navarro, Philip Bjerregaard Schrøder, August Haug Hartmann, Vitus Molbech Rasmussen og Carl Filip Weller - der netop vandt DM-guld for hold. Pressefoto

Unge tennistalenter tager flot medaljehøst ved DM

DM for landets bedste juniortennishold blev en succes for Hørsholm-Rungsted Tennisklub

Imponerende fire medaljer. Det var den flotte høst for Hørsholm-Rungsted Tennisklub (HRT) ved de netop overståede Danmarksmesterskaberne på Fyn for hold i tennis i landets bedste juniorrækker.

”At vi kan komme hjem med fire medaljer fra DM i hold er noget vi som klub skal være meget stolte af, og med lidt held var et par af bronzemedaljer blevet byttet ud med sølv eller guld," siger en meget tilfreds og stolt klubchef, Alexander Rejnhold i en pressemeddelelse.

I Odense spillede HRTs U12 drenge (Christian Grønfeldt, August Schrøder, Oscar Weller, Christoffer Hassel og Sebastian Lund) mod Gentofte. På trods af skader hos nogle nøglespillere lykkedes det alligevel for HRT-drengene at presse Gentofte til det yderste, men måtte dog i sidste ende se sig besejret med 4-2 efter nogle tætte kampe.

Dramatik og udsættelse

Det samme mønster udviklede sig under U14 pigernes (Vilma Krebs, Mille Mørk, Sarah Suljadiz, Anna Schmidt og Anna Christiansen) semifinale mod HIK, som ligeledes måtte se sig besejret med 4-1 mod de senere Danmarksmestre fra HIK.

I den sidste holdkamp var HRTs U18 piger (Ida Hasselbalch, Johanne Svendsen, Cecilie Lyttik, Sofia Højer og Olivia Beck) oppe mod de stærke piger fra Lyngby og endnu engang måtte HRT strække våben i en ellers dramatisk holdkamp, der efter regn og udsættelse først blev færdigspillet om søndagen.

Dermed stod alle tre holdkampe om søndagen på bronzekamp, og her vendte lykkes gudinde sig i HRTs favør. Både U12 drengene og U14 pigerne vandt ganske overbevisende over henholdsvis Lyngby og Greve og sikrede sig dermed bronzemedaljer.

Hos U18 piger gik det noget mere dramatisk til, da de måtte ud i en Golden Match Tiebreak for at sikre sig bronzemedaljen.

Så kom guldet

De yngste juniorer var i stedet for Odense rejst til Vester Skerninge på Sydfyn, hvor DM medaljerne i U10 rækkerne skulle fordeles.

Og her fejede HRTs U10 hold (Anders Elfving Navarro, Philip Bjerregaard Schrøder, August Haug Hartmann, Vitus Molbech Rasmussen og Carl Filip Weller) al modstand til side.

I lørdagens semifinale vandt HRT-drengene med sikre 5-1 over Skovshoved/HVT og i finalen slog de KBs stærke hold overlegne 5-1 og sikrede DM-guldet.

Efter DM-succesen er klubchef, Alexander Rejnhold da heller ikke sen til at gøre status.

"I HRT er vi i øjeblikket inde i en rivende udvikling med en god og sund bredde. Målet er nu, at weekendens resultater ikke skal være en enlig svale. Som vi siger i klubben: We win or we learn – og med den indgangsvinkel skal resultaterne nok komme," mener han.

mt

Publiceret 12 September 2019 15:00