De orange helte fra Rungsted Hørsholm Floorball Klub.

De orange helte fra Rungsted Hørsholm Floorball Klub. Pressefoto

800 til kæmpe floorball-fest i Hørsholm

Rungsted Cup blev igen i år endnu et stort trækplaster, hvor de lokale ungdomshold spillede sig i semifinalerne

Mere end 800 floorballspillere, trænere og forældre havde i weekenden en fest i Hørsholm, hvor der blev kæmpet, spillet floorball og danset til årets udgave Rungsted Cup, som er Danmarks næststørste floorball-turnering.

Hørsholmhallen var centrum for festlighederne, mens byens øvrige haller lagde også gulv til de mange kampe, som Rungsted Hørsholm Floorball Klub havde arrangeret .

Efter de indledende runder blev der søndag spillet placeringskampe. De lokale orange helte fra Rungsted Hørsholm Floorball Klub nåede semifinalerne i både U11, U15,U17, U11 pige og U13 pigerækken.

"Desværre blev det ikke til nogen finaleplads i denne omgang, men flot at vi som klub kommer frem til semifinalerne i alle rækker pånær en enkelt, hvilket fortæller noget om den talentmasse klubber råder over," siger Stephan Grey, formand i Rungsted Hørsholm Floorball Klub, i en pressemeddelelse.

Showkamp med maskot

U15-holdet røg ud til de senere mestre fra Gårdika i Sverige, mens U11-holdet måtte strække hals efter at have spillet en stor kamp mod et stærkt Esbjerg-hold.

Lørdag aften blev der spillet en showkamp mellem dommerne og trænerne - med det formål engang for alle at finde ud af, hvem der er bedst til floorball, trænerne eller dommerne.

Der blev spillet floorball for fuld drøn, da Rungsted Hørsholm Floorball Klub havde indbudt til den næststørste danske floorball-turnering, Rungsted Cup.

Der blev spillet floorball for fuld drøn, da Rungsted Hørsholm Floorball Klub havde indbudt til den næststørste danske floorball-turnering, Rungsted Cup. Pressefoto

Kampen blev styret af klubbens nye maskot - som måske ikke helt retfærdigt tildelte dommerne flere straffeslag.

Lisbeth Jensen fra ungdomsudvalget i Rungsted Hørsholm Floorball Klub, fortæller, at hele 72 frivillige leverede en formidabel indsats, og sørgede for at skabe en helt unik stemning under stævnet. Sammen med de andre glæder hun sig allerede til Rungsted Cup 2020.

mt

Hygge og afslapning mellem de mange kampe ved Rungsted Cup.

Hygge og afslapning mellem de mange kampe ved Rungsted Cup. Pressefoto

Publiceret 13 September 2019 17:00