Allerede i sin første sæson som professionel golfspiller har 26-årige Andreas Lunding sikret sig en stor triumf, da han på hjemmebanen i Kokkedal vandt Ecco Tour Willis Towers Watson Masters.

Allerede i sin første sæson som professionel golfspiller har 26-årige Andreas Lunding sikret sig en stor triumf, da han på hjemmebanen i Kokkedal vandt Ecco Tour Willis Towers Watson Masters. Foto: Kokkedal Golfklub

Andreas Lunding jubler over første pro-triumf:

Helt fantastisk at vinde på hjemmebane

Den 26-årige nyprofessionelle golfspiller vandt Ecco Tourens Willis Towers Watson Masters i suveræn stil på hjemmebanen i Kokkedal Golfklub

"At vinde sin første sejr på hjemmebane foran så mange tilskuere er helt fantastisk. Det er noget, jeg altid vil huske..."

Sådan lød det fra en bevæget Andreas Lunding, da han i sin allerførste sæson som professionel golfspiller sikrede sig den første sejr ved at vinde Ecco Tourens Willis Towers Watson Masters i suveræn stil på hjemmebanen i Kokkedal Golfklub.

Karrierens foreløbig største triumf.

Andreas Lunding med caddie på finaledagen af Ecco Tour Willis Towers Watson Masters, som han vandt i suveræn stil

Andreas Lunding med caddie på finaledagen af Ecco Tour Willis Towers Watson Masters, som han vandt i suveræn stil Foto: Kokkedal Golfklub

Sejren var aldrig i fare for 26-årige Andreas, der førte fra start til slut. Det er ellers ikke nemt at køre en 'sikker sejr' hjem i golf, men nemt så det ud for den nyprofessionelle Kokkedal-spiller på finalerunden af Willis Towers Watson Masters. Modstanderne var ikke tættere på end tre slag, og med en score i 13 under par, vandt ECCO Tour-rookien med imponerende seks slag til konkurrenterne.

"Det var totalt fedt at vinde på den her måde," siger Andreas Lunding i en pressemeddelelse.

"Jeg blev lidt shaky på 10. hul, hvor jeg lavede en dum bogey, men da jeg holede et langt putt på 14. hul, så fandt jeg roen igen og kørte den stille og roligt hjem," fortæller Andreas Lunding efter sin golfsejr. Pressefoto

"Jeg blev lidt shaky på 10. hul, hvor jeg lavede en dum bogey, men da jeg holede et langt putt på 14. hul, så fandt jeg roen igen og kørte den stille og roligt hjem," uddyber en begejstret Lunding, der ved den efterfølgende guldfest i klubhuset i Kokkedal blev mødt med mere champagne fra holdkammeraterne fra sidste uges DM-triumf.

Det har været en forrygende uge for Kokkedal Golfklub. Sidste søndag vandt klubbens herrehold DM-titlen 2019.

Det har været en forrygende uge for Kokkedal Golfklub. Sidste søndag vandt klubbens herrehold DM-titlen 2019. Foto: Kokkedal Golfklub

Imponeret ECCO Tour-ejer

Også ECCO Tour-ejer Flemming Astrup var imponeret over kølige Andreas Lunding.

"Det var en mandfolkepræstation af Andreas Lunding. Når man spiller for sin første sejr, så er det ikke altid en fordel at starte dagen i spidsen, men jeg skal love for, at han viste, hvad han er lavet af. Med 200 tilskuere på lægterne kunne nerver have spoleret det hele, men han var iskold det meste af dagen," siger Flemming Astrup i pressemeddelelsen.

Hovedsponsor Lars Gundorph (tv) og Ecco Tour-ejer Flemming Astrup var naturligvis med, da 130 spillere fra Danmark, Sverige, Finland, England og Tyskland dystede i den professionelle golfturnering Ecco Tour Willis Towers Watson Masters i Kokkedal.

Hovedsponsor Lars Gundorph (tv) og Ecco Tour-ejer Flemming Astrup var naturligvis med, da 130 spillere fra Danmark, Sverige, Finland, England og Tyskland dystede i den professionelle golfturnering Ecco Tour Willis Towers Watson Masters i Kokkedal. Foto: Kokkedal Golfklub

Det var 9. gang Hørsholm Golfklub afviklede den professionelle golfturnering Ecco Tour Willis Towers Watson Masters og i år med deltagelse af 130 spillere fra Danmark, Sverige, Finland, England og Tyskland.

Tættere på Challenge Touren

Selv om en anden Kokkedal-golfspiller Niklas Nørgaard Møller med en 24. plads ikke leverede det resultat, han selv havde håbet på, så kom han alligevel et skridt tættere Challenge Touren.

Da ingen af hans nærmeste konkurrenter scorede nævneværdige point fastholder Niklas Nørgaard Møller fortsat ranglistens andenplads, hvorfra de fem bedste rykker op på Challenge Touren.

mt

Publiceret 25 September 2019 11:27