Hørsholm fik revanche for bronzenederlaget i sidste sæson ved lørdagens sæsonpremiere i Hørsholmhallen mod Aabyhøj.

Hørsholm fik revanche for bronzenederlaget i sidste sæson ved lørdagens sæsonpremiere i Hørsholmhallen mod Aabyhøj. Arkivfoto

Sand gysersejr til Hørsholm i åbningskamp

Hørsholm og Aabyhøj åbnede sæsonen i Dameligaen med en gigantisk overtidsgyser, hvor 79ers fik den ønskede bronzerevanche

Det blev en spændende og gyseragtig slutning i overtiden i lørdagens sæsonpremiere i Dameligaen mellem Hørsholm og Aabyhøj i Hørsholmhallen, hvor 79ers-kvinderne kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret, som hjemmeholdet havde kaldt en bronzerevanche.

Det var et Aabyhøj-skud fra den anden side af midten, der sendte kampen i overtid, hvor Hørsholm var bagud med tre i sidste minut inden hjemmesejren blev sikret 75-77.

I den regulære spilletid så Hørsholm ud til at have styr på kampen med en fire-points føring med blot 7,5 sekunder igen, efter to sikre straffekast af Ivana Jovanovic, men Aabyhøj lavede et lille mirakel.

Scoringspause og forpustet træner

Århusianerne tog det momentum med ind i overtiden, og stemningen blandt de over 200 tilskuere var spændt og næsten totalt stille da der gik tæt på to minutter uden hjemmeholdet scorede, men det lykkedes efter nogle hektisk slutminutter at vinde.

Efter kampen så Hørsholm-træner Jesper Krone også forpustet ud, men havde også plads til et stort smil over premieresejr.

"Det var spændende, men også sjovt. Den første kamp er altid vanskelig, fordi man ikke ved, hvor man selv og de andre står. Vi kunne nok godt have været mere effektive, men det kunne Aabyhøj på den anden side også. Og så er det jo fedt at starte med en spændende kamp, så vi får folk i hallen hver uge," kom det fra Jesper Krone.

Publiceret 29 September 2019 13:30