Hørsholm Softball har haft en helt suveræn sæson, der i weekenden blev toppet med DM guld til både Barracudas damerne - i øvrigt for andet år i træk - og Von Holmbäck Hurricanes herrerme.

Hørsholm Softball har haft en helt suveræn sæson, der i weekenden blev toppet med DM guld til både Barracudas damerne - i øvrigt for andet år i træk - og Von Holmbäck Hurricanes herrerme. Pressefoto

Total triumf:

Dobbelt guld til Hørsholm

Både Hurricanes-herrerne og Baracudas-damerne vinder DM i softball

Det har været en helt fantastisk weekend for Hørsholm Softball, der sikrede dobbelt DM-guld til både herrerne og damerne.

For lørdag tog de to Hørsholm-hold, Barracudas hos damerne og Von Holmbäck Hurricanes hos herrerne, den totale triumf ved at vinde det danske softballmesterskab. Det skete i typisk dansk efterårsvejr på banen i Hørsholm Idrætspark.

Begge hold var foran 1-0 i en 'bedst af tre' serie, og fra morgenstunden var det Barracudas, som stod overfor Giants fra Odense. Efter et par innings uden scoring, fik Barracudas for alvor gang i battene og fik sendt hele ti løbere banen rundt. Denne føring blev ikke sat over styr, så et overlegent DM var hjemme, i øvrigt andet DM i træk," oplyser Jens Terkelsen fra Hørsholm Softball i en pressemeddelelse.

Mod ærkerivalerne

Hurricanes var oppe mod ærkerivalerne Bulls fra Stenløse. De seneste ti år har de to hold spillet DM-finale. På trods af en god start i første kamp, fik Bulls slået et par home runs, hvilket var nok til en 4-2 sejr.

Dermed skulle der, umiddelbart efter, spilles en tredje og afgørende kamp om guldet. Her startede Hurricanes flot med fire point i den første inning. Derefter kunne en fornem defensiv bag pitcher Valdemar Terkelsen kæmpe en 4-1 sejr i hus – og altså endnu et Danmarsmesterskab til Hørsholm.

Efter finalerne blev Carina Vaisgård og Frederik Terkelsen kåret som bedste battere i slutspillet, mens Julie Monberg blev valgt til MVP hos damerne.

Hørsholm Softball kan nu se tilbage på en sæson, som næppe kan gøres bedre: DM til herrerne og damerne, DM til U19, U15 og Slowpitch - og dertil en europæisk Super Cup-triumf.

mt

Publiceret 30 September 2019 08:45