Sidney Rielly er kommet til i denne sæson og viste styrke i udekampen mod Lemvig, hvor hun blev kampafgørende med 30 points.

Sidney Rielly er kommet til i denne sæson og viste styrke i udekampen mod Lemvig, hvor hun blev kampafgørende med 30 points. Foto: Scott Larsson

Basket:

Hørsholm i top efter fin sæsonstart

Sikker sejr i Lemvig sender 79ers kvinder til tops

Med spil, der i perioder så overbevisende ud, tog Hørsholm 79ers en sejr på 84-55 på udebane i Lemvig, hvor amerikanske Sidney Rielly og unge Caroline Bornemann strålede for udeholdet, der stadig er uden profilerne Gritt Ryder og Alyssa Rader.

Sidney Rielly kæmpede sig til 30 points, otte rebounds og fem steals på 25 minutter i en kamp, hvor sigtekornet udefra dog var gennemsnitligt. Skytten ramte tre af syv forsøg bag tre’eren, men i feltet var hun effektiv med syv scoringer på ti skud og havde en perfekt kamp fra straffelinjen med scoringer i alle syv forsøg.

"Vi forsøgte at tage det, som Lemvig gav os," sagde den amerikanske guard efter kampen.

"Vi spillede bolden ind til de store i posten og når Lemvig så hjalp der, blev vi fri udefra. De gik i zone for at få os til at skyd udefra og det drog vi så fordel af," tilføjede Sidney Rielly.

Med sejren deler Hørsholm nu førstepladsen i Dameligaen med Amager BK med to sejre i to kampe.

Hørsholms næste kamp er onsdag 9. oktober hjemme mod BSM Herlev Wolfpack.

Publiceret 06 October 2019 10:05