Piger fra 1. klasse til ca. 5. klasse inviteres til en sjov efterårscamp med floorball hos Rungsted-Hørsholm Floorballklub.

Piger fra 1. klasse til ca. 5. klasse inviteres til en sjov efterårscamp med floorball hos Rungsted-Hørsholm Floorballklub. Pressefoto

Sjov efterårsferie:

Floorball-camp for piger

Rungsted-Hørsholm Floorball inviterer på skolecamp i efterårsferie

Rungsted-Hørsholm Floorballs succesfulde sommercamps bliver nu fulgt op af en efterårscamp. Denne gang kun for piger.

"Flere forældre har efterspurgt om vi ikke laver en camp kun for piger, hvor man kan tage en veninde med eller helt nye kan prøve floorball og social hygge sammen med jævnaldrende piger fra 1. klasse og op til ca. 5. klasse. Det forsøger vi nu at råde bod på," oplyser Flemming Dengsø, holdleder for pigeholdene i Rungsted-Hørsholm Floorball, i en pressemeddelelse.

Det eneste pigerne skal have med er en drikkedunk, godt humør og indesko.

"Vi har lånestave og sørger for alt det praktiske i tre hyggelige dage sammen med andre piger," tilføjer Flemming Dengsø.

Tilmelding

Floorball-campen afholdes fra onsdag 16. oktober til fredag 18. oktober i efterårsferien, alle dage fra kl. 9-15. Træningen på campen vil varierer ud fra niveau og erfaring med floorball.

Man kan tilmelde sig på mail: Rhfk@outlook.dk - sidste frist 10. oktober. Prisen er kun 500 kr. for de tre dage. Som medlem kan man en veninde med for 250 kr. til hver. Eventuelle spørgsmål kan også stilles til Flemming på 30 16 11 13.

mt

Publiceret 07 October 2019 07:00