Rungsted tabte i aftes den femte ud af fem europæiske kampe, men havde med tre på stolpen mulighed for de første points i Champions Hockey League.

Rungsted tabte i aftes den femte ud af fem europæiske kampe, men havde med tre på stolpen mulighed for de første points i Champions Hockey League. Foto: Jan Korsgaard, Ritzau/Scanpix

Europæisk ishockey:

Rungsted spillede lige op med finnerne

Tre skud på stængerne ved 0-2 nederlag i Finland - og godkendt indsats af de danske mestre

Af
Fred Jacobsen

Rungsted Seier Capitals europæiske kampagne i Champions Hockey League endte i femte forsøg med et femte nederlag, da de danske mestre tirsdag tabte 0-2 (0-1), (0-1), (0-0) til HPK Hämeenlinna i Finland. Alligevel var Rungsted-keeper Thomas Lillie godt tilfreds.

"Vi havde fortjent bedre. Tre gange rammer vi stængerne, så det var stolpe ud. Men en godkendt indsats," lyder det fra Thomas Lillie på metalligaen.dk.

Selv om Rungsted havde fortjent at score, var Thomas Lillie med stærkt spil medvirkende til, at kampen mod finnerne blev jævnbyrdig. Det er noget, der giver håb om points, når Rungsted Seier Capital afslutter sine europæiske kampe hjemme mod finnerne tirsdag 15. oktober.

Publiceret 09 October 2019 13:00