Hørsholm 79ers møder onsdag de forsvarende mestre fra Amager BK, der lige som Hørsholm 79ers er uden nederlag i Dameligaen i basketball.

Hørsholm 79ers møder onsdag de forsvarende mestre fra Amager BK, der lige som Hørsholm 79ers er uden nederlag i Dameligaen i basketball. Arkivfoto: Markus Kluge

Basket:

Vaskeægte topkamp i Hørsholm

Ubesejrede Hørsholm 79ers møder de ubesejrede danske mestre fra Amager

Der er dømt vaskeægte topkamp, når Dameligaens to eneste tilbageværende ubesejrede hold tørner sammen onsdag aften (23. oktober) i Hørsholmhallen, hvor de forsvarede mestre fra BK Amager kommer på besøg.

De to hold mødtes i sidste sæsons semifinaler, hvor et skadesplaget Hørsholmhold, der ellers havde vundet grundspillet suverænt, måtte se sig slået eftertrykkeligt af Amager og ikke mindst den amerikanske stjerne Valerie Driscoll. Hun er fortid på Amager, men holdet ser alligevel overordentligt stærkt ud.

Hørsholm er siden semifinalerne i april kommet sig over de gamle skader og har gennemgået en proces, hvor holdet er blevet yngre. Helt skadesfrit er holdet dog ikke, da ligatopscorer, amerikanske Sidney Rielly, i den seneste kamp mod Værløse måtte udgå med en skadet ankel. Rielly er tvivlsom og det afgøres først lige op til kampen, om hun er med.

Hvor Amagers sejre har været overbevisende, med en 15-points sejr over BMS-Herlev som dårligste resultat, har Hørsholm spillet nogle tætte kampe på hjemmebanen. Der måtte overtid til, før Aabyhøj kunne sendes hjem med et nederlag, og BMS Herlev havde chancen for at sende kampen i overtid med et tip i allersidste sekund, inden Hørsholm vandt 67-65.

Kampen spilles onsdag 23. oktober kl. 18:30 i Hørsholmhallen.

Publiceret 21 October 2019 16:00