Rasmus Egehus og William Søby fra Hørsholm Rungsted Tennisklub (HRT) har været i Kenya og spille to internationale tennisturneringer.

Rasmus Egehus og William Søby fra Hørsholm Rungsted Tennisklub (HRT) har været i Kenya og spille to internationale tennisturneringer. Modelfoto: AdobeStock

Tennis:

Samlede point i Afrika

Kvartfinale endestation for HRT's Rasmus Egehus i Kenya

Rasmus Egehus og William Søby fra Hørsholm Rungsted Tennisklub (HRT) har været i Kenya i Afrika for at spille to internationale tennisturneringer.

William blev desværre skadet i sin første kamp, mens Rasmus, selvom han tabte kvalifikationsfinalen, blev tildelt en såkaldt 'lucky loser' og formåede så senere at slå turneringens tredje seedede ud af turneringen.

Kvartfinalen blev endestation for Rasmus. Han sikrede sig dog nogle vigtige ITF-point (International Tennis Federation, red.), som nu får ham et godt stykke op af ranglisten.

Lucky Loser

  • Ord lånt fra det engelske
  • En deltager i en sportskonkurrence, der har tabt i kvalifikationsrunden i en knockoutturnering, men som alligevel opnår adgang til hovedturneringen, fordi en spiller i hovedturneringen melder afbud, f.eks. på grund af sygdom eller tilskadekomst
  • Lucky loser'en overtager normalt den afbudsramte spillers plads i hovedturneringen

Kilde: Wikipedia

Publiceret 03 December 2019 06:00